Skyltar

Kanske tänker du inte ens på dem. Men de är överallt – skyltarna. De hänvisar oss rätt i trafiken, de uppmanar till handling i butiken och informerar om faror på byggarbetsplatser. Materialen på skyltarna varierar och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen baserat på dina behov och önskemål. Vi tillverkar skyltar i en rad olika tjocklekar och material, bland annat kantvikt eller plan aluminium, Dibond, Forex, plexi, wellpapp, kapa och kanalplast.

Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med skyltstorlek, materialval och vilka typer av skyltar som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar din skylt i det material som passar ert behov bäst.

Montering

Vi hjälper er med att montera era skyltar.

Skyltsystem

Skyltsystem för utomhusbruk med rund aluminiumprofil med många kombinationsmöjligheter och utbytbara textpaneler. Lysrörsbelysning kan monteras i ovankanten av ställningen, den lackeras då i samma kulör som ställningen.

 

skyltsystem från ReklamDisplay

ByggSkyltar

På arbetsplatser behövs både informationstavlor och reklamskyltar för projektet. Byggskyltar kan med fördel användas i marknadsföringssyfte – både för bygget i sig men också för ditt företag. Det är en viktig information till potentiella kunder, besökare eller nyfikna förbipasserande. Grindskyltar, staketvepor och hänvisningsskyltar för trafik och projektkontor är exempel på andra skyltar som du kan ha på bygget.

byggskyltar från ReklamDisplay

Fasadskyltar

Fasadskyltar används för att få upp en företagslogga, ett budskap eller en hänvisning på en vertikal yta. Olika typer av fasadskyltar används ofta på byggarbetsplatser. Eller varför inte synliggöra er butik eller verksamhet.

Ibland behövs mer följsamma skyltningsmaterial, kolla då in våra vepor.

fasadskylt

Ljusskyltar

Alla skyltar kan givetvis ljussättas men vissa skyltar kommer med belysning i själva systemet, så kallade ljuslådor. Ljuslådor funkar i de flesta sammanhang, i allt från offentliga lokaler till busshållplatser och butiker. De kan vara en permanent installation men också nyttjas till kortare kampanjer eftersom budskapen enkelt ändras med nya.

ljusskylt vid Arena Oskarshamn från ReklamDisplay

Magnetskyltar

Magnetskyltarna är perfekta när du har ytor av metall som inte får perforeras med borrhål, exempelvis en container eller som en tillfällig bildekor.  Magneten fäster på stål och järn, både inomhus och utomhus.

Magnetskyltarna består av en magnetmatta som vi trycker ert motiv på. Materialet är böjbart och kan enkelt transporteras. Välj en figurskuren skylt för att maximera effekten av ditt budskap.

 

 

Kanalplastskyltar

Även kallade mäklarskyltar. Dessa trycks på kanalplast och kan på några få sekunder monteras på stålställning, som lätt trycks ner i likväl snö som jord. Denna typ av skylt är även ett bra alternativ för dig som vill marknadsföra dig vid ex installationer och arbeten hos privatpersoner.

Plexiskyltar

När du vill få till en mer exklusiv känsla kan plexiskyltar vara ett alternativ. Print på plexiglas ger djup och kontrast i bilderna och skapar ett stilrent intryck. De kan monteras med distanser av exempelvis borstat stål för en inrammande effekt. Plexiskyltar används också ofta som tavlor.

plexiglasskylt från ReklamDisplay

Hänvisnings- och informationsskyltar

En hänvisningsskylt är en informativ skylt som beskriver vart du ska vända dig för att hitta till en viss plats eller område. Det kan vara allt från en portskylt och en karta med våning­plansinformation till skyltar som utmärker utrymningsvägar, brandposter och hjärt­startare. Hänvisningsskyltarna kan printas på alla typer av material beroende på förutsättningar. För att stärka varumärket kan ert företags logotyp adderas på alla skyltar.

hänvisningsskylt till Scania

Skyltar för säkrare och tryggare arbetsmiljö

Vi har ett brett sortiment av skyltar inom arbetsmiljö, såsom skyltar inom förbud, brand, nöd, varning, kemiska risker och påbud. Hittar du inte skylten du letar efter, tveka inte att höra av dig. 

Våra arbetsmiljöskyltar följer Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2020:1. Denna föreskrift gäller skyltar, märkning och signaler för hälsa och säkerhet där arbete utförs.

Återvinningsskyltar

Den 1 juli 2020 lanserade Avfall Sverige ett nytt gemensamt skyltsystem för avfallssortering. De nya skyltarna ska göra det enkelt för alla att sortera rätt. Målet är ökad återvinning och ökade möjligheter att nå en cirkulär ekonomi. I förlängningen är målet att hela Norden ska använda samma system, med samma symboler. Systemet är tänkt att kunna användas så väl vid fastighetsnära insamling, på återvinningsstationer, återvinningscentraler, på sopkärl, i soprum, och vid insamling på stan, som på förpackningar.

Skyltarna i vår webshop följer dessa riktlinjer.

Trafikskyltar

Trafikmärken, trafikskyltsystem, väg-, tilläggs- och parkeringsskyltar

Vi har stort sortiment av vägskyltar och vägmärken, och levererar våra produkter över hela landet. Samtliga våra produkter inom detta område uppfyller självklart de stränga myndighetskraven om CE-märkning som numera gäller. Genom att handla från oss kan du vara trygg med att din vägskylt är godkänd och uppfyller alla regelverk.

Utöver själva vägskyltarna säljer vi självklart även alla monteringstillbehör så som stolpfästen, stolpar och fundament.

Arbetsplatsinformation / Whiteboardtavlor

I denna kategori finner ni  arbetsplatstavlor/informationstavlor med ringpärmsfästen, snäppramar och fack för arbetsplatsinformation, perfekta på t.ex. industrier, byggen och andra arbetsplatser. Ta fram er arbetsplatstavla med eget logotryck och egna rubriker anpassade för er verksamhet. Du kan även få din arbetsplatstavla med whiteboardlaminat och de finns även magnetiska.

Dörrskyltar

Vi tillverkar dörrskyltar i många olika material, så oavsett vad du är på jakt efter så har vi en dörrskylt som passar ditt behov. Några exempel är akrylskylt med distanser, lamellskylt med utbytbar information eller whiteboardtavlor.

Namnskyltar

Jobbar du i butik, ska på mässa eller ska representera ditt företag på exempelvis en konferens är sannolikheten stor att du behöver en namnbricka. Namnbrickorna levereras som standard med nål, men man kan istället välja magnet. Vi har möjlighet att variabeltrycka stora volymer av namnbrickor och namnskyltar.

Hör av dig så berättar vi mer

Är det något annat du vill ha hjälp med? Kontakta oss för mer information eller offert. Maila eller ring oss på 010-204 12 90.