Fordonsdekor

Bilar är rullande budskapsbärare för både företag men också för andra budskap. Fordonsdekor tillverkas helt efter dina önskemål, allt från enkla logotyper till heltäckande motiv. Vi levererar och monterar allt från enstaka fordon till hela fordonsparker. 

Rådgivning & Konsultation

Vi hjälper er med rådgivning vad gäller storlek, materialval och vilken typ av fordonsdekor som passar ert behov.

Layout / Original

Vår ateljé hjälper till att ta fram design och skapar tryckfärdiga original.

Produktion

Vi tillverkar dina fordonsdekaler i det material som passar ert behov bäst.

Montering

Våra kunniga montörer hjälper er gärna med montering av era fordonsdekaler.

Dekor på företagsbilar

Bildekor, permanent eller för temporära kampanjer. En effektivare reklamplats är svår att hitta. När ni åker ut till kunder vill man självklart synas på bästa sätt. Vi hjälper er med profileringen, så att man enkelt känner igen er när ni kommer.

bildekor fordonsdekor från ReklamDisplay

Dekor på utryckningsfordon

Vi designar och tillverkar högreflekterande reflexdekor till utryckningsfordon och vägarbetsfordon. Denna typ av dekor används inom polis, ambulans och räddningstjänst såväl som bärgnings- och assistanskårer samt väg- och trafikövervakning.

Dekor på lastbil & buss

Lastbilar och bussar är de största och mest synliga, rullande reklampelaren ute i trafiken. Här finns egentligen inga begränsningar på vad man kan göra för att ert företag ska synas så bra som möjligt efter vägarna. Vi producerar och monterar efter dina önskemål.

bussdekor från ReklamDisplay

Övrig fordonsdekor

Har ni en maskin inom industri, markarbeten eller jordbruk, är det också viktigt med profilering av ert företag. Givetvis hjälper vi er med det. Det finns många olika typer av fordon på marknaden. Oavsett vad ni har, så kan vi hjälpa er med att sätta just er företagsprofil på fordonet.

 

Hör av dig så berättar vi mer

Är det något annat du vill ha hjälp med? Kontakta oss för mer information eller offert. Maila eller ring oss på 010-204 12 90.